Намазка на хліб з кабачків
Інгредієнти:
- кабачки – 450-500 г (2 шт.)
- велика цибулина – 1 шт.
- морквина – 1 шт.
- сіль, перець – на (свій) смак
- пучок зелені (кріп)
- плавлений сирок – 2 шт. (по 85 г)
Процес приготування:
- Кабачки ріжемо дрібними кубиками.
- Цибулю ріжемо шматочками і обсмажуємо до м’якості.
- Додаємо моркву і тушкуємо до готовності. Солимо.
- Додаємо кабачки, перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини.
- Накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на невеликому вогні, періодично перемішуємо.
- Солимо і перчимо до смаку, тушкуємо ще 2 хвилини, перемішуємо.
- Даємо овочам охолонути. Зелень дрібно нарізаємо. Сирки ріжемо на шматочки.
- У чашу блендеру кладемо овочі, сирки, зелень і перебиваємо масу до однорідності.
- Маса повинна перетворитися в однорідну пасту без шматочків.
Намазку використовувати для бутербродів або обсмажити грінки і подавати пасту до них.