Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Готую таку зелену аджику 3 роки поспіль: не варю, не стерилізую і витрачаю буквально 20 хвилин на все

Готую таку зелену аджику 3 роки поспіль: не варю, не стерилізую і витрачаю буквально 20 хвилин на все

Уляна Кіт
3 Вересня, 20243 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Готую таку зелену аджику 3 роки поспіль: не варю, не стерилізую і витрачаю буквально 20 хвилин на все

В сезон молодой, наполненной витаминами зелени, грех не сделать из нее аджику. Во время ее приготовления мы не будем термически обрабатывать ингредиенты, так что все полезности сохранятся.

Берем для приготовления вот что:

  • Перца сладкого (берите мясистый) зеленого или желтого цвета — 1 кг;
  • Перца чили (в зависимости от того любите вы острое или нет) — 3-5 шт;
  • Одну крупную луковицу; две небольших головки чеснока;
  • По большому пучку петрушки и укропа; подсолнечного масла — 100 мл;
  • Пару ст.л. сахара; 1 ст.л. с горкой соли; уксуса яблочного — 2 ст.л.

Готовится зеленая аджика следующим образом

У всех перцев убираем ножку и все семечки. Зелень хорошенько промываем и даем стечь с нее всей воде. Обычно я выкладываю зелень в сито для этих целей и оставляю минут на 20.

Лук и чеснок чистим. Перчик чили разрезаем на две части. Можно семена выбросить и тогда аджика получится не такой уж острой.

Берем мясорубку и все ингредиенты, включая зелень, через нее пропускаем. В получившуюся массу добавляем уксус, масло, соль и весь сахар. Минуты три все хорошенько вымешиваем.

Перекладываем в чистые, сухие, стерильные (можно воспользоваться микроволновкой для этих целей) баночки, крышками плотно закрываем и ставим в холодильник на пару дней. Спустя это время аджика готова к употреблению.

Обычно я храню ее на полке в холодильнике либо в подвале. Готовьте с удовольствием!

Навігація записів

Перетворюємо качан капусти в ситні котлети
Антуріум цвіте як не в собі майже цілий рік, якщо дотримуватися цих простих правил у догляді

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes