Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Готую болгарський перець по-корейськи тільки так: найсмачніший і найпростіший перевірений рецепт перцю на зиму

Готую болгарський перець по-корейськи тільки так: найсмачніший і найпростіший перевірений рецепт перцю на зиму

Уляна Кіт
8 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Готую болгарський перець по-корейськи тільки так: найсмачніший і найпростіший перевірений рецепт перцю на зиму

Дуже смачний і ароматний  болгарський перець по-корейськи на зиму – це супер закуска, що відірватися неможливо. Готується все просто і легко, нічого складного, дуже вдалий і простий рецепт на зиму.

Перець по-корейськи чудово зберігаються при кімнатній температурі.

Інгредієнти:

  • Перець солодкий 2 кг
  • Сіль 1 ст. ложка (25 грам)
  • Цукор 2 ст. ложки (50 грам)
  • Коріандр 1 ст. ложка
  • Куркума 2 ч. ложки
  • Карі 2 ч. ложки
  • Гострий перець 1 шт
  • Часник 50 грам
  • Олія 100 мл
  • Петрушка
  • Базилік
  • Селера
  • Оцет 9% 50 мл

Виходить 4 банки по 550 мл

Приготування:

1. Перець розрізаємо на дві половинки та очищаємо від насіння та перегородок. Вага в очищеному вигляді 2 кілограми. Нарізаємо перець вузькою соломкою.
Перекладаємо його у велику миску. Посипаємо сіллю 25 грам, це 1 столова ложка солі великої кам’яної. І цукор 50 грам для балансу смаку, це 2 столові ложки. Все добре перемішуємо руками. Відразу солимо, щоб перець став еластичним. Поки що відставляємо.

Готую болгарський перець по-корейськи тільки так: найсмачніший і найпростіший перевірений рецепт перцю на зиму

2. Гострий перець дрібно шаткуємо разом з насінням. За такої кількості салат виходить в міру гострий. Перець беріть на свій смак.

3. Перець перемішуємо ще раз. У центрі перцю робимо поглиблення та висипаємо червоний гострий перець.

Часник 50 грамів, це одна велика головка пропускаємо через прес. Розподіляємо його по периметру перцю.

4. Беремо петрушку, базилік та селеру. Зелень подрібнюємо.

5. Олію рафіновану 100 мл виливаємо в каструльку на плиті і розігріваємо, не доводячи до кипіння.
У центр перцю висипаємо спеції. По дві чайні ложки карі та куркуми. Одну столову ложку коріандр свіжомелений. Перець опускаю в олію, зашипіло – значить готове. На спеції виливаємо гарячу олію, то спеції краще віддають свої аромати. І гострий перець втрачає свою гостроту, його аромат і гострота перейде в олію.

6. Всипаємо зелень і все поливаємо оцтом 9% у кількості 50 мл. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою та залишаємо маринуватися на 1 годину.

7. Розкладаємо перець по-корейськи по чистих банках, щільно трамбуємо. Сік, що залишився, виливаємо в окрему ємність.
Його розливаємо по банках наприкінці, то він рівномірніше розподіляється.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 4 банки по 550 мл. Прикриваємо прокип’яченими кришками.

8. У каструлю для стерилізації на дно укладаємо рушник та встановлюємо банки. Наливаємо теплу воду по плічка банок.
Доводимо до кипіння на максимальній потужності, потім потужність плитки зменшуємо і стерилізуємо банки 15 хвилин з моменту закипання води.

9. Дістаємо банки з каструлі та закручуємо.
Перевертаємо банки на кришки, накриваємо теплим пледом і залишаємо до охолодження.
Такий перець по-корейськи чудово зберігається при кімнатній температурі і виходить супер смачним.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Автор рецепту і фото – “Це вкуснятина”

Навігація записів

Торт «Пані Валевська» – чудовий рецепт файного пляцка від української господині
– Мамо, а навіщо тобі залишатися? Їдь назад в Італію- я роками мріяла про час, коли зможу нарешті побути з дітьми, та, вочевидь, я їм не потрібна

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes