Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Болгарський перець корейською. Взимку шкодувала, що зробила так мало. Ділюсь рецептом

Болгарський перець корейською. Взимку шкодувала, що зробила так мало. Ділюсь рецептом

Уляна Кіт
3 Вересня, 20243 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Болгарський перець корейською. Взимку шкодувала, що зробила так мало. Ділюсь рецептом

Сегодня поделюсь с вами рецептом моей любимой зимней закуски из болгарского перца. Я готовлю её каждый сезон в больших количествах.

Способ приготовления:

Подготовка перца: Сначала у болгарского перца вырезаем плодоножку вместе с семенами. Разрезаем перец на маленькие произвольные кусочки.

Приготовление основы: Берем 1 литр свежевыжатого томатного сока, предварительно очищенного от кожуры и семян.

Заправка: В кастрюлю выливаем сок томатный, добавляем 1 столовую ложку соли, 60 граммов сахара, 60 миллилитров уксуса 9%, 60 миллилитров растительного масла и несколько зубчиков измельченного чеснока.

Варка: Ставим кастрюлю на огонь, доводим до кипения. После этого добавляем нарезанный перец и варим 10 минут на слабом огне, периодически помешивая, чтобы перец равномерно проварился. Важно не переварить, чтобы перец не потерял своей текстуры.

Консервация: Готовый перец аккуратно раскладываем по предварительно стерилизованным банкам, заливаем горячим соком томатным и закрываем крышками.

Эта аппетитная закуска зимой напомнит вам о летнем солнце и тепле. Томатный сок, оставшийся после консервации, отлично подойдет для приготовления борща или различных соусов. Надеюсь, что этот рецепт также станет вашим избранным.

Поделитесь вашим мнением о рецепте в комментариях!

Навігація записів

3 роки чоловік збирав у себе на ділянці яєчну шкаралупу від усіх родичів. Сусіди посміхалися, а потім дізналися секрет і почали робити також
Домашнє мохіто в рази смачніше, ніж у кафе і набагато дешевше. Готується за лічені хвилини

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes