Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Беремо 500 грам картоплі та трохи сала. М’ясна ковбаса майже без м’яса

Беремо 500 грам картоплі та трохи сала. М’ясна ковбаса майже без м’яса

Уляна Кіт
12 Вересня, 202412 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Беремо 500 грам картоплі та трохи сала. М’ясна ковбаса майже без м’яса

Картопляна ковбаса є справжньою знахідкою для будь-якого столу. Основним інгредієнтом тут, як неважко здогадатися, є картопля, але за рахунок оболонки і сала вона набуває справжнього м’ясного смаку. Виходить м’ясна ковбаса без витрат на м’ясо – дуже зручно.

Інгредієнти:

  • 500 грамів сирої картоплі
  • 120 грамів несолоного сала
  • 2 ріпчасті цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • чайна ложка манної крупи
  • сіль, перець, лавровий лист кладемо за смаком.

Формувати ковбасу можна і в натуральній, і штучній оболонці. Натуральна краще, оскільки дає більше смаку.

Приготування:

Чистимо картоплини та подрібнюємо блендером. Віджимаємо надлишок вологи і кладемо в миску, куди додаємо нашатковану цибулю та часник.

Сало ріжемо кубиком і обсмажуємо на сковороді: буквально 3 хвилини. Якщо сала немає, можна використовувати бекон.

Відразу після смаження перекладаємо сало до картоплі.

Додаємо манку та спеції. Манка у нас виконує роль клею – вона дозволить ковбасі тримати форму.

Залишилося надати масі форми, заповнивши оболонки. Внизу у відео є подробиці процесу.

30-40 хвилин у духовці при 180 градусах ковбаса готова!

Ковбасу можна подавати і з гарніром, і просто із зеленню. Сік вона тримає навіть після розігріву, так що її можна зробити про запас на кілька днів.

Навігація записів

Робіть відразу дві порції! Закуска з помідорів
Пляцок “Чорнобривці”. Рецепт знайшла у маминому записнику

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes