Баклажани на смак як м’ясо стануть оригінальною стравою у щоденному меню. Спробуйте цю страву й всі будуть в захваті. А готувати їх одне задоволення.
Складові:
Баклажани будь-які 1 кг.;
Яйця курячі 4 шт.;
Рослинна олія;
Сіль морська 0,5 ч. л.;
Перець чорний мелений 0,5 ч. л.;
Спеції за бажанням.
Технологія приготування:
Очистьте баклажани від шкірки та наріжте кубиком.
Посоліть їх та залиште на 15 хвилин, промийте водою та просушіть.
Додайте яйця, посоліть, поперчіть та перемішайте.
Викладіть половину маси у розігріту олію, обсмажте на середньому вогні до золотистої скоринки та перемішайте.
Зменште вогонь, накрийте кришкою та готуйте 7 хвилин.
Другу половину посмажте так само.
Смачного!