Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • АПЕЛЬСИНОВІ КОРКИ НЕ ВИКИДАЮ, А ЗАЛИВАЮ УКСУСОМ. РОЗПОВІДжу, ЩО ВИТРАЧАЄТЬСЯ І ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ У ГОСПОДАРСТВІ

АПЕЛЬСИНОВІ КОРКИ НЕ ВИКИДАЮ, А ЗАЛИВАЮ УКСУСОМ. РОЗПОВІДжу, ЩО ВИТРАЧАЄТЬСЯ І ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ У ГОСПОДАРСТВІ

Уляна Кіт
3 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до АПЕЛЬСИНОВІ КОРКИ НЕ ВИКИДАЮ, А ЗАЛИВАЮ УКСУСОМ. РОЗПОВІДжу, ЩО ВИТРАЧАЄТЬСЯ І ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ У ГОСПОДАРСТВІ

Никогда не выбрасываю кожуру от апельсинов. У меня она всегда идет в использование. Иногда корки я сушу, потом добавляю в чай, но еще использую и для других целей — сейчас расскажу для чего.

Нам понадобятся апельсиновые корки. Складываем их в стеклянную банку. Она должна быть такого объема, чтобы корки заполнили ее полностью. Апельсиновую кожуру кладем свободно, утрамбовывать не надо.
Заливаем уксусом 9%, чтобы все корки были полностью покрыты. Закрываем крышкой и оставляем на 2 недели, я храню при комнатной температуре в темном месте, недоступном для детей.
Ну и все — через две недели готово. Это отличное средство для чистки ванны, сантехники, можно пол помыть. Уксус, настоявшийся на апельсине, отлично все отмывает не хуже Доместоса и Мистера Пропера.

По поводу запаха: уксус немного чувствуется, больше апельсинового аромата, поэтому резкого запаха не будет, к тому же он быстро выветривается. А благодаря уксусу средство еще и отлично дезинфицирует.
Как использовать: можно в чистом виде, можно разбавлять с водой, например, для мытья пола. Работаем с этим средством в перчатках, потом обязательно смываем водой.
Хранить все так же в банке, корки можно выбросить — все, что можно, они уже отдали.
Вот такое у меня использование апельсиновых корок.

Навігація записів

Найкращий рецепт м’яса по-французьки: завжди виходить шалено соковите та м’яке. Смачніше за рецепт я не знаю
Цьому рецепту вже понад 30 років. Раніше у кожному будинку пекли: торт «Генерал»

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes