Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Аджику на зиму з червоного болгарського перцю готую багато. Відлітає взимку на ура.

Аджику на зиму з червоного болгарського перцю готую багато. Відлітає взимку на ура.

Уляна Кіт
31 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Аджику на зиму з червоного болгарського перцю готую багато. Відлітає взимку на ура.

Готовлю очень быстро эту аджику. Это превосходный вариант для заготовки на зиму. По этому рецепту аджика в меру острой выходит и потрясающе вкусной.

Приготовление:

Подготовка перца и помидоров: У болгарского красного перца семена удаляем, промываем тщательно и на кусочки небольшие нарезаем. Помидоры также промываем, сердцевину удаляем и нарезаем.

Измельчение овощей: Все овощи через мясорубку измельчаем. Горький перец пропускаем также через мясорубку

Начальная варка: Ставим болгарский измельчённый перец на плиту и до кипения доводим на среднем огне. Когда закипит, помидоры добавляем и перец горький. Затем сахар добавляем и соль. Варим 20 минут.

Добавление чеснока и специй: Пропускаем через мясорубку чеснок и в кастрюлю добавляем. Специи ( кориандр и перец черный молотый) можно по вкусу добавлять.

Добавление зелени и масла: Зелень не слишком мелко нарезаем (~0,5-0,7 см) и к овощам добавляем. Вливаем масло растит-е в конце и ещё 5 минут варим.

Консервация: Разливаем аджику готовую по банкам стерилизованным и закатываем крышками стерилизованными.

Аджика отлично сохраняется всю зиму. Приятного аппетита!

Навігація записів

Найсмачніші хрусткі огірочки: 5 хвилин і все готове. Найкраща закуска
Кукурудзу їмо всю зиму – смак як у свіжої. Ділюсь простим рецептом консервованої кукурудзи

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes