Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Що додати в фарш, щоб котлети навіть в запеченому вигляді були смачніше звичайних!

Що додати в фарш, щоб котлети навіть в запеченому вигляді були смачніше звичайних!

Уляна Кіт
29 Жовтня, 202029 Жовтня, 2020 Коментарі Вимкнено до Що додати в фарш, щоб котлети навіть в запеченому вигляді були смачніше звичайних!

Всім привіт! Сьогодні я хочу розповісти про рецепт самого звичного страви на світлі. Ми поговоримо про приготування котлет. Нещодавно я дізнався, як можна зробити звичайні котлети ще смачнішими. Вся справа в одному маленькому інгредієнті – болгарський перець, який я додаю в фарш. Тепер готую тільки котлети з перцем і ніяк по-іншому.

котлети з перцем болгарським

КОТЛЕТИ З ПРАЦЮЄМО
Друзі заходили на обід: я пригостив їх фірмовими котлетами. Мій кулінарний шедевр друзям сподобався так сильно, що попросили розповісти, як я готую. Я записав для них рецепт, а разом з редакцією «Так Просто!» поділюся їм в цій статті.

курячі котлети з перцем болгарським

ІНГРЕДІЄНТИ
1 кг м’ясного фаршу
1 цибулина
2 шт. болгарського перцю
1 окраєць батона
вода
сіль
спеції
мука
яйце
масло для смаження
Приготування
Беремо цибулю і натираємо на дрібній тертці. Потім додаємо його в фарш і ретельно перемішуємо. Туди ж додаємо куряче яйце, спеції і сіль за смаком і знову перемішуємо фарш.
домашні котлети з перцем

Окраєць батона розмочуємо в воді, розминаємо, віджимаємо її і також додаємо в фарш. М’якуш потрібен для того, щоб котлети вийшли м’якими і соковитими.
котлети з м’ясом і перцем

Беремо болгарський перець, очищаємо його від зерен і дрібно нарізаємо. Також додаємо його до м’ясної маси. Ще раз ретельно перемішуємо фарш, а потім ставимо його в холодильник на півгодини.
м’ясні котлети з болгарським перцем


Дістаємо фарш, формуємо з нього котлетки, обвалюють їх у борошні і готуємо на розігрітій сковороді приблизно 10 хвилин.
як приготувати котлети з перцем

Смачно подавати такі котлети з картопляним пюре, з макаронами або кашею. При подачі зазвичай посипаю страву свіжою зеленню: петрушкою, кропом або базиліком. Спробуй приготувати таке звичне блюдо за цим рецептом – результат тебе здивує. Смачного!

Джерело

Навігація записів

Залий м’ясо горілочкою, а ще краще — коньяком, і подивися, що станеться через 3 дні!
Цей золотий нектар чистить кров і оновлює печінку!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes