Лінива лазанья – улюблений рецепт
Складові:
- Тонкий лаваш – 1 лист
- мясной фарш – 300 г
- помідор
- цибуля – 1 головка
- молоко – 1/2 склянки
- борошно – 1 ст. ложка
- Сіль
- сир твердий
Приготування:
1. Фарш злегка обсмажуємо хвилини 3-4, додаємо дрібно порізану цибулю і помідор, солимо, додаємо рубану свіжу зелень.
2. Для соусу: змішуємо 1 ст. ложку борошна в молоці, солимо і доводимо до кипіння, помішуючи.
3. Укладаємо в форму, змащену маслом, шарами: лаваш, фарш, лаваш, фарш, лаваш.
4. Заливаємо зверху молочним соусом.
5. Проводимо уздовж стінок фори ножем, щоб соус «оточив» лазанью і посипаємо тертим сиром.
6. Запікаємо при 180 ° С протягом 30 – 40 хвилин до зарум’янювання.
Смачного!