Така аджика у нас в списку щорічних заготовок! Смачнюща овочева аджика на зиму – цей рецепт повинен бути у кожного!
Зміст
Аджика на зиму
Інгредієнти:
- 5 кг помідорів (краще сливка польова)
- 1 кг перцю солодкого
- 1 кг яблук (краще кислі)
- 1 кг цибулі
- 1 кг моркви
- 3 ст л солі
- 10 ст л цукру
- 100 мл оцту
- 150 мл олії
- 4 шт гіркого перцю
- 4 гол. часнику
Рецепт приготування:
Всі овочі і яблука пропускаємо через мʼясорубку, додаємо сіль, цукор, варимо 1,5 години, за 15 хв до кінця збираємо зайву воду і додаємо оцет, олію, гіркий перець та часник.
Далі стерилізуємо банки і кришки, розливаємо аджику, закручуємо.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 6/6,5 літрів аджики.
Це божественно смачно навіть просто зі шматочком свіжого хліба
Зберігайте рецепт, готуйте і не чекайте зиму
Смачного