Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Новинка! Пляцок “Лісова пісня” від відомої української господині. Дуже смачний, м’який шоколадно-яблучний пляцок

Новинка! Пляцок “Лісова пісня” від відомої української господині. Дуже смачний, м’який шоколадно-яблучний пляцок

Уляна Кіт
6 Вересня, 20246 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Новинка! Пляцок “Лісова пісня” від відомої української господині. Дуже смачний, м’який шоколадно-яблучний пляцок

ПЛЯЦОК “ЛІСОВА ПІСНЯ” НОВИЙ РЕЦЕПТ ШОКОЛАДНО – ЯБЛУЧНИЙ ПЛЯЦОК ПЛЯЦКИ НА ФУРШЕТ РЕЦЕПТИ

Я до Вас із новим пляцком! Вийшов дуже вдалий! Вологі шоколадні коржі, ніжний киселевий бісквіт, соковитий яблучний прошарок та крем з лимонною ноткою. У пляцку не тільки гарний розріз, але він ще й дуже смачний. З кольорами можна експериментувати, додавши різні смаки желе та киселю. Тому такий пляцок чудово підійде на фуршетний стіл, чи для кенді-бару. Крім того, він чудово нарізається.
Спробуйте! І нехай вдається!

ЗАМІНА. КИСІЛЬ ТА ПУДИНГ МОЖНА ЗАМІНИТИ КРОХМАЛЕМ У ТІЙ ЖЕ КІЛЬКОСТІ .

Інгредієнти:

(форма 25*35 см):

Шоколадні коржі:

  •  кефір – 400 г
  • цукор – 200 г
  • ван. цукор – 1 п.
  •  яйця – 4 шт.
  • масло (маргарин) – 100 г
  • какао – 40 г
  • борошно – 350 +- 30 г
  • сода – 1 ч. л.
  • оцет – 1 ст. л.

ЗЕЛЕНИЙ БІСКВІТ:

  • яйця – 6 шт.
  • цукор – 170 г
  • кисіль (крохмаль) – 1 п. 40 г
  • борошно – 80 г
  • розпушувач – 1 ч.л.

ЯБЛУЧНИЙ ПРОШАРОК:

  • яблука – 1,5 кг
  • желе зелене – 2 п.

КРЕМ:

  • молоко – 0,7 л
  • цукор – 150 г
  • пудинг(крохмаль) – 2 п. по 40 г
  • масло – 400 г
  • цедра – з 1/2 шт.

СИРОП для просочування коржів:

  • вода – 70 мл
  • цукор – 1 ч. л.

Глазур:

  • шоколад – 100 г
  • молоко – 2 ст. л.
  • масло -1 ст. л.
Новинка! Пляцок "Лісова пісня" від відомої української господині. Дуже смачний, м'який шоколадно-яблучний пляцок

Покроковий ВІДЕО-РЕЦЕПТ ВІД АВТОРА:

https://youtube.com/watch?v=dOW3DPcSPL8

Навігація записів

Гостро-солодкий “Чилі-Джем” на зиму: чудове поєднання продуктів, що в результаті дає “смакову бомбу”, складно передати словами, як це смачно і пікантно
Така заготовка взимку на вагу золота! “Сніданок туриста” з рисом на зиму – дуже смачна і ситна закуска

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes