- Фарш – 800 г
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 ч.л.
- Чорний перець – за смаком
- Часник – 5-6 зуб.
- Борошно – 2 ст.л.
- Вода – 60 мл
- Морква – 1 шт.
- Цибулина – 2 шт.
Рецепт приготування:
- Фарш змішуємо з пропущеним через прес часником, яйцем, сіллю і перцем, борошном. Фарш добре вимішуємо і відбиваємо.
- Прибираємо фарш в холодильник на 15 хвилин.
- В пластиковій пляшці відрізаємо дно, укладаємо в неї фарш і видавлюємо з горлечка невеликі ковбаски.
- Розігріваємо олію і обсмажуємо ковбаски по 1.5 хвилин з кожного боку.
- Цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці для корейської моркви.
- Обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і смажимо кілька хвилин. На цю подушку укладаємо ковбаски, наливаємо воду, закриваємо кришку і тушкуємо на повільному вогні 15 – 20 хвилин.
- Викладаємо на тарілку і подаємо з будь-яким гарніром та домашнім соусом.