Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • 5 років так роблю і далі робитиму. Раз заливаю холодною водою і 5 років стоять. Бочкові хрусткі огірочки

5 років так роблю і далі робитиму. Раз заливаю холодною водою і 5 років стоять. Бочкові хрусткі огірочки

Уляна Кіт
3 Вересня, 20243 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до 5 років так роблю і далі робитиму. Раз заливаю холодною водою і 5 років стоять. Бочкові хрусткі огірочки

Сколько огурцов вы консервируете в теплое время года перед тем, как убрать их в подвал?

Обычно люди стремятся заготовить достаточное количество соленых овощей, чтобы избежать необходимости приобретать маринованные продукты в магазине в холодное время года, что позволяет значительно сэкономить.

Но если ваша семья обожает маринованные огурцы, то запасы уменьшаются довольно быстро. Поэтому важно замариновать достаточно овощей. Однако иногда огурцы могут испортиться даже в хранении.

Используя особый метод засолки, можно продлить срок хранения огурцов. Предлагаю вам узнать о методике засолки на долгий срок.

Для начала очистите огурцы от загрязнений, мелко чеснок нарежьте, хрен и укроп. В банку на дно выложите слой хрена, чеснока и укропа. Затем уложите огурцы на зеленую подстилку, оставляя свободным примерно 5 см до края банки.

В банку объемом 5 литров с огурцами добавьте соль, залейте обычной холодной водой, не кипяченой.

Плотно банку закройте крышкой и оставьте в прохладном темном месте.

Не забывайте периодически встряхивать банку для равномерного распределения воды между огурцами.

Такой способ позволяет осуществить простую засолку огурцов без необходимости готовить маринад.

Навігація записів

Рецепт тесту на молоці за 15 хвилин – просто знахідка для лінивих. Йому не потрібне тепло, а випічка чудово смачна
Заливаю сиру картоплю молоком, а потім у духовку. Готую так дуже часто

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes