Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • 2 супер смачні рецепти засолювання сала! Записуйте рецепт!

2 супер смачні рецепти засолювання сала! Записуйте рецепт!

Уляна Кіт
11 Листопада, 202011 Листопада, 2020 Коментарі Вимкнено до 2 супер смачні рецепти засолювання сала! Записуйте рецепт!

Який же святковий стіл може обійтися без сала!

Отже пропоную вашій увазі два простих але дуже смачні рецепти.

Рецепт № 1

Вам пригодиться наступне.

Інгредієнти:

  1. Сало 1кг
  2. Часник 1 середня головка
  3. Сіль 5 столових ложок
  4. Перець чорний запашний 5 шт
  5. Лавровий лист 4 шт
  6. 3 літрова банка
  7. Каструля на 3 літри

Приготування:

Наливаємо 1,5 літра води в каструлю, ставимо на вогонь.

Чекаємо закипання, висипаємо 5 столових ложок солі, кладемо перець і лавровий лист.

Знімаємо з плити для охолодження солоного розчину.

Ріжемо сало на порції квадратиком 10 на 10 сантиметрів.

Чистимо часник, нарізаємо його на часточки.

Укладаємо сало в банку пересипаючи шари часточками часнику.

В кінці заливаємо в банку наш остиглий сольовий розчин.

Чекаємо 4 доби і наше сало готове.

Виймаємо його просушуємо, і в холодильник.

Рецепт № 2 варене (довговічне)

Вам пригодиться наступне.

Інгредієнти:

  1. Сало 1кг
  2. Перець чорний мелений 2гр
  3. Коріандр 2гр
  4. Часник сухий 2гр
  5. Паприка 2гр
  6. Лушпиння від цибулі 20 гр
  7. Перець чорний запашний 5шт
  8. Цукор 50 гр
  9. Сіль 200гр
  10. Часник половину середньої головки
  11. Соняшникова олія 5гр
  12. Каструля на 3 літри

Приготування:

Наливаємо 2 \ 3 води в каструлю ставимо на вогонь, закидаємо сіль, цукор, лавровий лист, лушпиння цибулі, сало.

Доводимо до кипіння і продовжуємо кип’ятити ще 30 хвилин.

Після цього залишаємо остигати, і відкладаємо в холодне місце мінімум на 8 годин.

Готуємо суміш перців

Перемішуємо перець, коріандр, часник сухий, паприку з соняшниковою олією.

Дістаємо наше варене сало і витираємо насухо рушником, робимо в ньому невеликі отвори ножем і вставляємо в них головки часнику. Потім натираємо сумішшю перців, загортаємо в фольгу і відправляємо в холодильник.

Смачного!

Джерело

Навігація записів

Розслаблятися не варто! В Україні найближчим часом почне падати гривня!
Рулет із свинини з часником в духовці! Їмо замість ковбаси!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes