Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Закриваю по 50 банок і завжди мало! Найкраща кабачкова ікра без майонезу, простий рецепт

Закриваю по 50 банок і завжди мало! Найкраща кабачкова ікра без майонезу, простий рецепт

Уляна Кіт
28 Серпня, 202428 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Закриваю по 50 банок і завжди мало! Найкраща кабачкова ікра без майонезу, простий рецепт

Ікра з кабачків на зиму без майонезу. Виходить ще смачніша, аніж в магазині! Перевірений рецепт, готую вже роками.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг очищених кабачків
  • 500 г моркви
  • 500 г цибулі
  • 125 мл рафінованої олії
  • 50 г цукру
  • 25 г солі
  • 150 г томатної пасти
  • 0,5 ч. л. перцю чорного молотого
  • 25 мл 9% оцет

Приготування:

Промиваємо й очищаємо овочі від шкірки. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник дрібними шматочками, моркву натираємо на грубій терці. Нагріваємо пательню, виливаємо олію, викладаємо овочі і смажимо 10 хвилин, періодично помішуючи. Тим часом нарізаємо очищені кабачки дрібним кубиком.

В каструлю в якій будемо готувати ікру, викладаємо просмажені овочі та нарізані кабачки, додаємо цукор, сіль. Ставимо на вогонь, помішуючи доводимо до кипіння і проварюємо 30 хвилин на середньому вогні. Далі додаємо перець і томатну пасту, помішуючи продовжуємо варити ще 10 хвилин. В кінці додаємо оцет, знімаємо з вогню і пробиваємо блендером всю овочеву масу, до однорідності.

Стерилізуємо баночки, я закриваю зазвичай у 0,5 л. Стерилізую 5 хвилин. Гарячу ікру розливаєте по баночках і закриваєте. Накриваєте полотенцями, до повного охолодження.

Вихід кабачкової ікри з порції овочів 4-5 шт. по 0,5 л баночка.

Кабачкова ікра без майонезу готова, смачного!

Навігація записів

Не відрізнити. Смачні кабачки зі маком ананасів
Останні слова Стіва Джобса, які змушують кожного замислитися над сенсом свого життя

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes