Кращий рецепт маринованого перчика!
інгредієнти:
Червоний болгарський перець – 5 кг;
Вода – 1 л;
Цукор – 300 г;
Рослинна олія – 350 мл;
Оцтова есенція 70% – 2 ст. л .;
Сіль – 130 г;
Часник, петрушка.
приготування:
У глибокій каструлі змішуємо воду, цукор, рослинну олія, оцтову есенцію і сіль. Відправляємо на вогонь.
Перець розрізаємо навпіл і чистимо від насіння.
Готовий перець відправляємо в киплячий маринад і варимо приблизно 2 хвилини.
Потім, додаємо часник і петрушку.
Доводимо маринад до кипіння.
Перець розкладаємо в стерилізовані банки і заливаємо маринадом.
Закочуємо і перевертаємо.