Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Якщо ви хоч раз приготуєте таке м’ясо, то купувати ковбасу перестанете назавжди!

Якщо ви хоч раз приготуєте таке м’ясо, то купувати ковбасу перестанете назавжди!

Уляна Кіт
7 Листопада, 20207 Листопада, 2020 Коментарі Вимкнено до Якщо ви хоч раз приготуєте таке м’ясо, то купувати ковбасу перестанете назавжди!

Якщо ви хоч раз приготуєте таке м’ясо, то купувати ковбасу перестанете назавжди! Їсти його можна і в гарячому, і в холодному вигляді. М’ясо виходить дуже смачне і може стати прекрасним доповненням до вечері або просто доповненням до бутерброду. Готується страва неймовірно просто і швидко.

Складові:

  • – 1 кілограм свинини (яловичини, баранини і т.д.)

Для маринаду:

  • – 1 столова ложка солі1
  • – столова ложка цукру
  • – 1 чайна ложка хмелі-сунелі
  • – 1 чайна ложка куркуми (за бажанням)
  • – пів чайної ложки чорного перцю
  • – 1 столова ложка паприки
  • – 3 зубчики часнику
  • – 3 столові ложки рослинної олії

Приготування м’яса у фользі:

1. Приготуємо маринад. У миску видавлюємо через прес часник. Додаємо до нього сіль, цукор, чорний перець, хмелі-сунелі, куркуму, паприку і вливаємо олію. Все добре перемішуємо.

2. М’ясо промиваємо, сушимо паперовим рушником і обмазуємо підготовленим маринадом. Загортаємо його в два шари фольги і прибираємо в холодильник на 2 години.

3. Потім перекладаємо його в форму для випічки і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, на 1 годину. Через відведений час форму дістаємо з духовки, розгортаємо м’ясо від фольги і ставимо назад в духовку. Випікаємо м’ясо ще 15 хвилин.

Ось і все, м’ясо готове! Його можна подати в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.

Джерело

Навігація записів

Первые морозы уже на подходе! Синоптик о погоде в ближайшие дни!
Сирний десерт, який можна їсти навіть на ніч!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes