Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Як я готую фарширований перець. Мій улюблений рецепт на всі часи

Як я готую фарширований перець. Мій улюблений рецепт на всі часи

Уляна Кіт
12 Вересня, 202412 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Як я готую фарширований перець. Мій улюблений рецепт на всі часи

В арсеналі кожної господині, мабуть, знайдеться не один рецепт приготування такої страви, як фарширований перець. Але, напевно, існує найулюбленіший рецепт, перевірений роками, який хочеться готувати завжди і скільки його не готуй, він не набридає ніколи!

У моїй родині таким рецептом є фарширований перець, запечений в духовці. Досвідченим господаркам, думаю, цей рецепт швидше за все знайомий, а для початківців може стати улюбленим або навіть коронною стравою.

Складові:

  • Солодкий перець – 10-12 шт.
  • Морква (велика) – 1 шт.
  • Томатна паста – 2-3 столові ложки або томатний сік домашній 500 мл.
  • Цибуля – 2-3 шт.
  • Фарш м’ясний – 600-700 гр.
  • Рис (відварений до напівготовності) – 350-400 гр
  • Сметана – 250 гр.
  • Сіль, перець – за смаком

Фарширований перець, покроковий процес приготування

Спершу підготовляю перець – промиваю і очищаю його. Для того, щоб легше було його фарширувати, я його на хвилин 5 заливаю кип’ятком.

Далі відварюю до напівготовності рис, обсмажую фарш до готовності. Потім обсмажую цибулю з морквою. Половину обсмаженої цибулі з морквою викладаю в миску до відвареного рису.

А в другу половину моркви з цибулею відправляю томатний сік (у мене домашній), додаю сметану, сіль, перець за смаком, перемішую і після закипання знімаю з вогню.

У глибокій мисці з’єдную рис, обсмажену моркву з цибулею і фарш, солю, додаю чорний перець за смаком.

Перемішую і фарширую перці.

Перець укладаю в каструлю і заливаю його підготовленим соусом, на дно каструлі наливаю трохи води.

Каструлю з перцем накриваю кришкою і відправляю випікатися в духовку при температурі 180-190 градусів приблизно на 45-50 хвилин. Готові перці виймаю з духовки, посипаю зеленню і подаю на стіл.

Джерело

Навігація записів

Пиріг дуже простий, але до чого ж смачний
Сирний торт (чізкейк) з полуницею. Без випічки! Дуже просто та смачно

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes