Простий рецепт овочевого супу пюре може внести різноманітність в меню харчування. Коли приходить сезон, можна використовувати свіжі овочі.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- цибуля і морква по 1 шт;
- перець солодкий, 4 шт;
- часник, 1 зубчик;
- сіль і різні спеції;
- вершки, 50 мл;
- олія, 2 ст.л;
- вода або бульйон, 1.5 л.
Процес приготування
Овочі промиваємо і ріжемо довільними шматочками.
У воду кладемо кабачки і варимо 10 хвилин разом з лавровим листом.
Цибулю з морквою тушкуємо на олії.
Додаємо солодкий перець, перемішуємо і тушкуємо під кришкою.
Посипаємо спеціями і тушкуємо ще кілька хвилин.
Викладаємо овочі до кабачків, солимо суп і доводимо до кипіння, вимикаємо плиту.
Перебиваємо масу занурювальним блендером в пюре, додаємо рубану зелень і подаємо на стіл.
За смаком вливайте вершки або просто разом з супом подайте сметану.
Якщо зварити суп на м’ясному бульйоні, вийде ще смачніше.