В тисячі разів смачніше і ніжніше будь – якого печінкового торту. Готуйтесь, рецепт цієї смакоти проситимуть усі хто спробував!
потрібні інгредієнти
- 400 гр курячої пeчінки
- 80 гр рису
- 4 яйця
- 50 гр вершкового масла
- 5 столових ложок сметани
- 2 столові ложки борошна
- 250 гр домашнього сиру
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 зубчик часнику
- щіпка соди
- 1 морква
- 1 столова ложка лимонного соку
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- мускатний горіх за смаком
починаємо процес
В першу чергу відправляємо в сотейник рис і вливаємо холодну воду. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Потім продовжуємо процес варіння ще 10 хвилин.
Після закінчення потрібного часу вимиваємо добре пeчінку і очищаємо по потребі. Після чого перекладаємо до рису і варимо ще 5-7 хвилин.
Тепер шумівкою дістаємо всі інгредієнти і кладемо в чашу блендера. Вливаємо сюди ж неповний ополоник рисового відвару.
Солимо, перчимо і додаємо мелений мускатний горіх. Також поміщаємо сюди розм’якшене вершкове масло. Спушуємо все до однорідної маси. Після чого перекладаємо підготовлений паштет в окрему ємність і залишаємо остигати.
Потім беремося за приготування омлетних коржів. Для цього в окрему ємність яйця, 4 столові ложки сметани, соду, сіль і борошно. Перемішуємо все до однорідності.
Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії і обсмажуємо на ній порційно три млинчика. Після чого їх треба перекладати на паперові рушники для того, щоб видалити зайву олію.
Тепер очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її. Потім, використовуючи терку, натираємо на крупній фракції моркву. Відправляємо підготовлені інгредієнти обсмажувати на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії до готовності.
Перекладаємо в окрему ємність і додаємо домашній сир. Після чого продавлюємо через прес часник і відправляємо слідом. Додаємо сік лимона і добре перемішуємо.
Потім на блюдо для подачі розміщуємо формувальне кільце і укладаємо в нього омлетний млинець. Змащуємо масою з сиру і овочів. Після чого розміщуємо частину паштету. Потім повторюємо шари.
Тепер накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на ніч.
Після закінчення потрібного часу змащуємо поверхню торта невеликою кількістю сметани і посипаємо, за бажанням, подрібненою зеленню.
Смачного!