Вам більше не доведеться купувати зелену цибулю взимку, адже вона завжди буде у вас під рукою. Цей рецепт заготівлі став справжньою знахідкою для усіх господинь.
Інгредієнти:
Зелена цибуля — 85 г;
Петрушка — 20 г;
Кріп — 20 г;
Часник — 2 зуб.;
Лимонний сік — 1 ст. л.;
Оливкова олія — 6 ст. л.;
Мед — 1 ч. л.;
Сіль, перець за смаком.
Приготування:
Всі інгредієнти складаємо у блендер та подрібнюємо до однорідного стану.
Таким чином, ви отримуєте чудовий соус, який можна додавати до будь-яких страв. Свіжий соус можна зберігати в холодильнику протягом 10 днів, але можна й заморозити.
Просто розлийте його у контейнери для льоду та заморозьте. Після цього отримані кубики можна перекласти у пластиковий пакет та зберігати в морозильній камері всю зиму.