Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю, я з нього готую

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю, я з нього готую

Уляна Кіт
11 Вересня, 202411 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю, я з нього готую

У моїй родині всі дуже люблять різну випічку з сиру і я завжди стежу за тим, що в холодильнику був цей продукт. Хочу запропонувати вам простий і легкий рецепт сирного печива, яке завжди ідеально виходить.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 250 г;
  • масло вершкове, 180 г4
  • сіль дрібка;
  • сода, половина ч.л;
  • борошно, 250 г;
  • цукор, близько 150 г на ваш смак.

Процес приготування

Найкраще брати сухий сир, якщо у вас дуже вологий, дайте йому стекти і добре відіжміть. Можна попередньо заморозити, потім розморозити і віджати в марлі від сироватки.

Змішуємо сир з маслом, сіллю і содою, вимішуємо до однорідності.

Просіваємо борошно і частинами всипаємо в масу, вимішуємо м’яке тісто.

Порада: частинами борошно слід всипати для того, щоб не пересипати і не забити тісто, інакше воно опаде при випічці.

Укладаємо тісто в пакет і поміщаємо його в холодильник на 30 – 40 хвилин.

Ділимо тісто на 3 частини і кожну розкачуємо в коло, з товщиною до 3 мм.

Обсипаємо тісто цукром, ріжемо на трикутники-сегменти.

Кожен трикутник звертаємо рулетиком і викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом. Можна ще зверху обсипати цукром або просто вмочити однією стороною в цукор.

Випікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин, але дивіться по своїй духовці – печиво повинно бути рум’яним.

Якщо є бажання, всередину можна покладіть не вашу поточну начинку – макову або горіхову, із сухофруктів.

Джерело

Навігація записів

Такий домашній кетчуп буде куди смачніший за магазинний, хоч 100 банок закривай, а все мало
КЕФІР, БОРОШНО І КАРТОПЛЯ! Млинці, які варто приготувати!

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes