Вже багато років я готую таку приправку на зиму. Така закуска поліпшить смак і м’яса, і риби, і просто з хлібом буде дуже смачно. Переконалася на власному досвіді і Вам раджу.
Складові:
1 кг помідор;
1 кг болгарського перцю;
5 стручків пекучого перцю;
500 грам цибулі;
3 ст. ложки оцту;
1 ч. ложка гірчиці;
1 голівка часнику;
2-3 ст. ложки олії;
по 60 грам солі і цукру.
Приготування:
Спочатку всі овочі необхідно подрібнити за допомогою м’ясорубки. Далі до овочів підмішуємо олію, гірчицю, оцет, цукор та сіль. Посуд з овочевою масою ставимо на плиту і тушкуємо на невеликому вогні до потрібної густоти, тобто до кашкоподібного стану.
Після цього розкладаємо закуску по чистим та стерилізованим банкам і закручуємо кришками, які заздалегідь необхідно хвилину прокип’ятити.
Баночки перекидаємо вверх дном і накриваємо теплою ковдрою.
Смачного!