“Фрезье” (Fraisier) – це назва чудового полуничного торта, рецепт якого ми запозичили у французьких кулінарів. Навіть найвимогливіші гурмани будуть в захваті! У 100 г – 200 ккал
Роз’ємна форма діаметром 21-22 см. Складові:
бісквіт:
яйця курячі – 3 штуки
цукор – 100 г
борошно – 50 г
крохмаль – 25 г
розпушувач – 1 чайна ложка
ванільний цукор – 10 г
крем:
молоко – 400 мл
цукор – 200 г
яйця курячі – 3 штуки
крохмаль картопляний – 60 г (6 столових ложок)
масло вершкове – 200 г
желатин – 15 г (1,5 столових ложки)
вода кип’ячена – 50 мл
ванільний цукор – 10 г
цукровий сироп:
вода – 100 мл
цукор – 100 г
змішати, довести до кипіння, остудити
для начинки:
полуниця середнього розміру – 700-800 г
для стружки:
шоколад – 50 г
Покрокові інструкції з приготування цього чудового десерту розказаний в відео.
Живіть смачно, живіть красиво!