Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Це мій улюблений рецепт печінки! Спробуйте – і ви зрозумієте чому!

Це мій улюблений рецепт печінки! Спробуйте – і ви зрозумієте чому!

Уляна Кіт
9 Липня, 20209 Липня, 2020 Коментарі Вимкнено до Це мій улюблений рецепт печінки! Спробуйте – і ви зрозумієте чому!

Це мій улюблений рецепт. Інших для мене просто не існує. Одного разу спробувавши таку печінку, ви зрозумієте чому. Вона виходить настільки ніжною, що просто тане в роті. М’яка, ароматна і настільки апетитна, що складно відмовитися від добавки. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

600 гр яловичої печінки

1 яйце

3 зубчики часнику

1 чайна ложка цукрового піску

1 чайна ложка солі

половина чайної ложки соди

1 ріпчаста цибуля

соняшникова олія за смаком

кукурудзяна мука для панірування

В першу чергу вимиваємо добре печінку і обсушуємо її. Видаляємо плівку і нарізаємо великими шматочками.

Тепер беремося за приготування маринаду. Для цього в окремій ємності яйце, сіль, цукровий пісок і соду. Додаємо продавлений через прес часник і добре перемішуємо.

Заливаємо маринадом печінку, перемішуємо і поміщаємо в холодильник на пару годин.

Після закінчення потрібного часу очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо тонкими півкільцями. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обжарюватися до м’якості. Потім викладаємо на тарілку.

Тепер обвалюємо кожен шматочок печінки в кукурудзяній муці і відправляємо в ту сковороду, в якій обсмажується цибуля. При цьому потрібно додати трохи олії.

Смажимо кожну партію по три хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Потім додаємо підготовлену цибулю, перемішуємо і накриваємо кришкою. Продовжуємо готувати на мінімальному вогні ще 5 хвилин.

Після закінчення потрібного часу страва готова і її можна подавати гарячою до столу.

Джерело

Навігація записів

Зеленський на Волині зробив гучну заяву! “Займуться правоохоронці”!
Приголомшливе яблучне варення, схоже на прозорі цукати в сиропі! Фірмовий рецепт приготування!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes