Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Такого компоту взимку завжди буде мало: фанта, мохіто і каркаде.

Такого компоту взимку завжди буде мало: фанта, мохіто і каркаде.

Уляна Кіт
31 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Такого компоту взимку завжди буде мало: фанта, мохіто і каркаде.

Я перепробовала множество рецептов компотов из ревеня и остановилась на этих трёх. Вы даже не представляете, насколько они вкусны и ароматны зимой.

Первый рецепт

Удаляю листья ревеня, оставляю стебли только, которые на кусочки нарезаю длиной 3-4 см.

Заполняю на одну треть банки. Я не стерилизую банки, просто их мою тщательно

Лимон на кружочки нарезаю, по два добавляю в каждую банку и мяты веточку кладу.

Заливаю водой кипящей банки из кастрюли. Если не хватает воды, из чайника кипящего доливаю до верха самого.

Надеваю крышку на банку для слива жидкости и воду обратно сливаю в кастрюлю.

Высыпаю сахара 300 грамм и на огонь ставлю кастрюлю. Кипящим сиропом банки заливаю до верха самого.

Крышкой закрываю и банки переворачиваю.

Зимой чашечку выпить компота такого — одно удовольствие. Кроме того, ревень очень полезен.

Второй рецепт

Нарезанный ревень по банкам раскладываю, беря по 200 грамм примерно.

Добавляю чая каркаде 2-3 стол-е ложки на банку 3-х литровую.

Заливаю кипятком банки и сливаю сразу же воду в кастрюлю обратно.

Добавляю сахара 300 грамм. Кол-во сахара лучше по вкусу регулировать, но обычно я кладу не меньше 250 грамм на банку 3-х литровую.

Кипящим сиропом банки заливаю, крышками закатываю и банки переворачиваю.

Посмотрите, какой яркий и насыщенный цвет у компота, он невероятно вкусный.

Третий рецепт

Заполняю ревенем нарезанным банки примерно на одну треть.

Апельсин кружочками нарезаю, удаляю косточки. Добавляю апельсина по три кружочка в каждую банку, обычно один средний апельсин на две банки хватает.

Заливаю кипятком крутым.

Сливаю воду и второй раз сиропом кипящим заливаю, добавив сахара 300 грамм на банку 3-х литровую.

Банку закрываю, переворачиваю и оставляю до полного остывания.

Компот с апельсином получается просто чудесным на вкус.

Храню банки с компотом при комнатной темпер-ре, и за многие годы ни одна банка не взорвалась и не вздулась.

Навігація записів

Вже давно перестала купувати майонез і всі, хто його пробує, теж більше не купують: 3 найкращі рецепти за 6 хвилин
Цей пиріг з ягодами виходить м’якшим і соковитішим, ніж шарлотка, а готується на раз-два

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes