З вами я хочу сьогодні поділитися прекрасним рецептом приготування риби. У рецептурі немає нічого складного і незрозумілого. А ось результат порадує вас своїм прекрасним смаком. Ми усі так любимо цю рибку, словами не передати.
Складові:
Минтай, хек, тріска, або судак або інша риба – 1 кг;
2 моркви;
2-3 помідорки;
2 цибулини середнього розміру;
3 зубці часнику;
2 ст. ложки томатної пасти;
1,5 ч. ложки солі;
2 лаврових листочки;
перець за смаком;
50 мл олії.
Приготування:
Спочатку поріжте на невеликі шматочки рибку.
Потім дрібненько наріжте цибулю.
Морквину натріть за допомогою терки з великими отворами.
Помідори поріжте у вигляді кубиків маленького розміру.
Потім візьміть каструльку середнього розміру і налийте в неї олію.
Потім викладіть в ню спочатку цибулю, на ню морквину, а потім помідори.
Покладіть зверху овочів томатну пасту і розкладіть зубчики часнику.
А з самого верху покладіть лаврові листочки, приправте перцем, а потім розмістіть рибу і посипте сіллю.
Вкінці накрийте каструлю кришкою та помістіть на маленький вогник. Тушіть рибку 60 хвилин.
Можете приготувати її, звичайно, в мультиварці, або духовці, або сковорідці. Виходить також дуже смачно смачно.
Готову рибу перемішайте з овочами і можете подавати. Виходить рибка дуже соковитою, не жирною, як при смаженні і не калорійною. Це найкращий рецепт.
Смачного!