На днях я приготувала дуже смачні свинні реберця у медовому соусі. Чоловік сказав, що нічого смачнішого не їв. Рум’яні, соковиті, нереально смачні.
Ділюся з вами рецептом. Спочатку треба придбати не жирні, гарні реберця. Страва виходить настільки смачною, що ніхто не вірить, що вони приготовані не на вогні, а в звичайній духовці.
Необхідні інгредієнти:
Свинні реберця – 1 кг.
Часник 2-3 зубці (подрібнити).
Мед – 1-2 ст. л.
Гірчиця – 1 ст. л.
Олія – 1 ст. л.
Соєвий соус – 50 мл.
Сіль, перець, червона мелена паприка – за смаком.
Покроковий рецепт приготування:
Змішати всі інгредієнти для маринаду. Реберця порізати порційно. Помістити у глибокій мисці або відразу у посуді для запікання.
Зверху полити маринадом. Маринувати приблизно 2 години. Ще раз добре перемішати.
Запікати 1 годину,при температурі 180 градусів. Якщо потрібно, то ще 10 хвилин зарум’янити.