Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Солоні огірки натираю на тертці, додаю шпроти і отримую цікаві закусочні бутерброди

Солоні огірки натираю на тертці, додаю шпроти і отримую цікаві закусочні бутерброди

Уляна Кіт
9 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Солоні огірки натираю на тертці, додаю шпроти і отримую цікаві закусочні бутерброди

Сьогодні хочу поділитися з вами оригінальною і дуже простою у приготуванні закускою з солоних огірків. Адже зима пройшла, а огірки залишилися, так як у мене їх їсти вже ніхто не хоче, я готую з них смачну закуску, яка з’їдається просто миттєво.

Необхідні продукти:

  • Солоні огірки – 5 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Соняшникова олія – 100 мл.
  • Суміш перців – 1/2 ч.л.
  • Багет – 1 шт.
  • Шпроти – 1 банка.

Покроковий процес приготування:

1. Солоні огірки (я взяла 5 штук) натираємо на грубій терці, добре їх віджимаю від розсолу і перекладаємо в глибоку тарілку.

2. Додаємо до огірків часник натертий на дрібній тертці і все ретельно перемішуємо.

3. На розпечену сковорідку виливаємо 100 мл олії, додаємо дрібно порізану цибулю і обсмажуємо її до золотистого кольору.

4. Потім додаємо солоні огірки з часником і обсмажуємо ще хвилини три на слабкому вогні. Отриману суміш перекладаємо в тарілку додаємо спеції на ваш смак (у мене просто суміш перців) і перемішуємо.

5. Багет нарізаємо скибочками завтовшки 1,5-2 см і обсмажуємо на сухій сковорідці по одній хвилині з кожної сторони.

6. На підсмажений багет рівним шаром наносимо підготовлену намазку з підсмажених огірків, а зверху викладаємо шпроти по одній рибці (я брала великі шпроти).

7. Прикрашаємо наші закусочні бутерброди зеленню і подаємо до столу.

Навігація записів

Медовик за 30 хвилин: ніхто навіть і не подумає, що це десерт “на швидку руку”
БЕРУ фрукти, заливаю молоком і ГОТОВО! Казковий десерт за 5 ХВИЛИН!

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes