Хочемо поділитися з вами смачним рецептом приготування маринованих огірків по-угорськи.
За смаком вони схожі на знамениті огірочки “Верес”, “Бондюель” солодкі та хрусткі рекомендую приготувати! Можна приготувати так і кабачки!
Інгредієнти:
На 1 л банку:
5 шт запашного перцю горошком;
5 шт чорний перець горошком;
2 гвоздики;
1 ч. л. насіння гірчиці;
500 г огірків (маленькі).
Маринад (на 2 л банки):
850 мл води;
30 г солі (1 ст. л з верхом);
175 г цукру (7 ст. л);
150 г оцту 9%;
Приготування:
На дно літрової баночки покласти спеції, потім огірочки. Зварити маринад, залити банки і поставити стерилізувати, на 7-10 хвилин з моменту закипання.
Закатати, укутати. Готово!
Смачного!