Гарбузовий пиріг, приготований за таким рецептом, виходить неймовірно смачним. Навіть тим, хто не любить гарбуз, обов’язково сподобається такий пиріг.
Вам знадобиться:
- 400 грам гарбуза
- 200 грам борошна
- 200 грам цукру
- Два яйця
- 20 грам сметани
- 50 грам соняшникової олії
- Чайна ложка розпушувача.
Рецепт:
З гарбуза знімаємо шкірку, ріжемо зручними шматочками і натираємо на середній тертці.
У відповідний посуд вбиваємо яйця, додаємо до них цукор, ванільний цукор, сметану і вбиваємо все, скориставшись міксером, протягом трьох-чотирьох хвилин.
Через сито просіваємо борошно, додавши перед цим до нього розпушувач і підмішуємо до решти продуктів.
В кінці додаємо олію і перемішуємо до однорідного стану. На фото показано, якої консистенції повинне вийти тісто.
Тепер підмішуємо до тіста підготовлений гарбуз і виливаємо масу в форму, 24 сантиметри в діаметрі, попередньо змастивши маслом. Якщо є необхідність, розрівнюємо масу, щоб не було нерівностей.
Пиріг готуємо в духовці, дотримуючись температурний режим 180 градусів. Час приготування – 40-50 хвилин, багато залежить від потужності духовки.