Брізолі – це не назва страви, а спосіб приготування. За цією технікою виходить дуже легка, ситна, смачна та проста в приготуванні страва.
Інгредієнти:
Фарш курячий 400 гр.;
Курячі яйця 6 шт.;
Свіже молоко 6 ст. л.;
Майонез легкий 1 ст. л.;
Сіль;
Перець чорний мелений;
Приправа для курки;
Свіжі печериці;
Сир твердий.
Спосіб приготування:
Збийте виделкою куряче яйце з 1 ст. л. молока, посоліть та підсмажте на олії лише один млинець. З інших яєць та молока зробіть те саме.
Гриби поріжте на невеликі пластини, обсмажте на пательні в олії та посоліть.
До курячого фаршу додайте спеції для курки, посоліть та поперчіть.
Намажте млинець курячим фаршем, змастіть майонезом та покладіть на одну сторону млинця 1 ст. л. грибної начинки. Загорніть млинець у вигляді рулету.
Деко змастіть олією, викладіть «брізолі», намастіть майонезом та посипте натертим на терці сиром.
Випікайте 30 хвилин до утворення золотистої скоринки в розігрітій до 200 градусів духовці.
Смачного!