Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • Uncategorized
  • Сало в розсолі на зиму в банках: рецепт смачного і ніжного сала на всі випадки життя, а готується дуже просто

Сало в розсолі на зиму в банках: рецепт смачного і ніжного сала на всі випадки життя, а готується дуже просто

Уляна Кіт
25 Серпня, 202425 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сало в розсолі на зиму в банках: рецепт смачного і ніжного сала на всі випадки життя, а готується дуже просто

Інгредієнти:

Вихід 5 літрових баночок

  • Грудинка 3,700 кг
  • Сіль на 1 л води 150 грам
  • Сіль на 2 літри води 300 грам

У кожну баночку:

  • Часник 3 зубчики
  • Перець запашний горошком 3 шт
  • Перець чорний горошком 10 шт
  • Лавровий лист 1 шт

Приготування:

1. Беру свинячу грудинку. Підходить будь-яке свіже сало без м’ясних прошарків і найтонше. Розрізаємо на порційні шматочки шириною близько 5 сантиметрів

2. Розкладаємо сало по чистих банках, їх можна не стерилізувати. У 5 літрових банок увійшло 3 кг 700 г грудинки.

Потім у кожну банку додаємо по 3 зубчики часнику, лавровий лист, по 3 горошини запашного перцю та 10 горошин чорного перцю.

3. Приготуємо маринад, вода закипає. З розрахунку на 1 літр води додаємо 150 г солі і доводимо до кипіння. Роблю розсіл на 2 літри води.

Маринад, що кипить, заливаємо в банки. Накриваємо банки прокип’яченими кришками.

4. У каструлю на дно кладемо рушничок і встановлюємо банки, заливаємо їх гарячою водою по плічка банок. Накриваємо каструлю кришкою.

Стерилізуємо літрові банки 2 години з моменту закипання води на невеликій потужності.

Банки закручуємо, перевертаємо на кришки та залишаємо до повного остигання. Банки, що остигли, відправляємо в холодильник, щоб вони застигли і у верхній частині утворився жир.

Дуже смачно таке сало з базиліковим соусом, рецепт соусу я недавно публікувала на сайті, можна знайти натиснувши активне посилання.

Сало у розсолі м’яке, ніжне, та неймовірно смачне.

Навігація записів

Дуже смачний салат «Мексика»
Випічка з розряду – «Пекла вчора, печу і сьогодні»: повітряний і дуже смачний пиріг “Скляночка” на кефірі (без вагів, міксера, і за 5 хвилин роботи)

Related Articles

Свекри вирішили, що свою доньку будуть берегти і навіть просити не будуть у неї про допомогу, а всю роботу маю виконувати я.

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Свекри вирішили, що свою доньку будуть берегти і навіть просити не будуть у неї про допомогу, а всю роботу маю виконувати я.

Я сам виховав та виростив доньку, а вона тепер про мене і не згадує.

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Я сам виховав та виростив доньку, а вона тепер про мене і не згадує.

Після дитбудинку Сергій вирішив знайти рідну маму. Коли побачив її, зрозумів, чому вона його залишила

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Після дитбудинку Сергій вирішив знайти рідну маму. Коли побачив її, зрозумів, чому вона його залишила

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes