Дуже простий, але неймовірно смачний рулет до чаю!
Складові:
Борошно – 1,5 склянки;
Цукор – 1 склянка;
Кефір – 1 склянка;
Яйця – 2 шт .;
Сода – 1 ч. Л .;
ванілін;
Варення для начинки.
приготування:
Перш за все, включаємо духовку і розігріваємо до 250 градусів.
У кефір додаємо соду.
Яйця необхідно збити з цукром і ввести в отриману масу кефір, борошно і ванілін.
Тісто необхідно ретельно розмішати, щоб не було грудочок.
Викладаємо на деко пергамент.
На пергамент необхідно вилити наше тісто і вирівняти його по всій поверхні, щоб добре пропеклося і було рівномірним.
Відправляємо тісто в духовку на 8-9 хвилин.
Готовий корж швидко перекладаємо на вологий рушник і викладаємо начинку.
Потім, за допомогою рушника звертаємо тісто в рулет.
Ми залишаємо наш десерт остигати.
Важливо! Не знімайте рушник до повного охолодження тісту, щоб рулет не втрачав гарної форми.
Перед подачею десерт необхідно посипати цукровою пудрою.