Нижче наводиться рецепт смачної домашньої ковбаси, яка готується з картоплі. Достатньо один раз спробувати цю страву, щоб виникло бажання готувати її до кожного свята.
Інгредієнти:
- 1,5 кілограму картоплі;
- 250 грамів свинячої груднини;
- 3 метри кишки;
- 300 грамів грибів;
- 2 штуки цибулі ріпчастої;
- 3 ст. л. рафінованої олії;
- перець;
- сіль.
Як приготувати:
Кишку необхідно підготувати до начинення шляхом ретельного промивання під проточною водою.
Далі чиститься картопля та натирається на дрібній тертці.
Цибуля нарізується невеликими кубиками та обсмажується на пательні.
Свиняча груднина нарізується невеликими кубиками.
Гриби нарізуються невеликими кубиками.
До цибулі додаються гриби та груднина, після чого усе це обсмажується.
Далі до цибулі, грибів та груднини додається картопля та спеції.
Кишка наповнюється готовим фаршем, а краї зав’язуються ниткою.
Ковбаса протикається зубочисткою, після чого випікається при 180 градусах на протязі 45 хвилин.
При подачі ковбаси до столу її смак можна покращити за допомогою соусу. Смачного!