Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Рецепт дуже ніжного варення з апельсинів. Зварила – захопленню не було меж!

Рецепт дуже ніжного варення з апельсинів. Зварила – захопленню не було меж!

Уляна Кіт
10 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Рецепт дуже ніжного варення з апельсинів. Зварила – захопленню не було меж!

Ось і настало літо, а це морозиво, холодні напої, ну і куди ж без варення? Апельсинове варення готується ну вже дуже легко, і при цьому всім дуже смачно виходить. Таке варення, як правило, завжди з’їдається першим, а полуницю і інші ягоди залиште на потім. Варення з апельсинів з шкіркою відмінно поєднується з тостами і кавою, так само в пирогах і тістечках, і чудово підходить до булочок.

Інгредієнти

  • Апельсини – 1 кг
  • Цукор – 1 кг
  • Сік 1 лимона

Як приготувати Варення з апельсинів

1) Помийте апельсини, покладіть в ємність і залийте холодною водою і на середньому вогні доведіть до кипіння, це потрібно для того щоб шкірка стала м’якою.

2) Витягніть апельсини і залиште “відпочивати” на 5 хвилин. З плином часу зріжте гострим ножем цедру, не зачіпаючи білу частину. Наріжте цедру тоненько соломкою, після – дрібними кубиками. З часточок апельсинів зніміть плівочки.

3) Підготуйте окрему велику миску і перекладіть туди м’якоть апельсинів і цедру. Присипте рясно цукром (більше нічого не додавайте). Залиште на пару годин при кімнатній температурі.

4) Далі ставимо на плиту нашу ємність і на повільному вогні варимо. Додаємо сік одного лимона. Обов’язково помішуйте постійно і стежте за варенням, щоб воно не пригоріло. Варимо варення протягом 1.5-2 годин.

5) Прибираємо з плити і даємо обов’язково охолонути (а то банки можуть лопнути). Розливаємо по стерильним банкам і прибираємо в темне місце, бажано, щоб там було прохолодно.

Джерело

Навігація записів

Цього рецепту з фаршу навчила мене ще моя мама і тепер всі просять, щоб я ним поділилися!
Майонез більше не купую, а готую сама за пару хвилин. Діти і чоловік їдять ложками

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes