Хочу розказати вам, що такий рецепт пирога з яблуками найпростіший та найсмачніший з усіх, які я колись пробувала готувати та куштувати. Спробуйте, він вам теж обов’язково сподобається.
Складові:
4 яблука;
1 склянка муки;
150 грам цукру;
5 яєць;
15 грам ванільного цукру;
60 грам сметани;
100 гр вершкового масла;
10 грам соди;
кориця дрібка (за бажанням);
дрібка солі.
Приготування:
Спочатку розпушуємо яйця віночком, потім до них додаємо цукор, сіль і потім розпушуємо все разом тим же способом. Розтоплене і остигле вершкове масло підмішуємо до цієї маси, яка у нас вийшла. Після цього додаємо сметану, ванільний цукор та соду. В кінці по трішки додаємо просіяне борошно.
Потім чистимо яблучка, нарізаємо їх невеличкими шматочками і перемішуємо з тістом.
А потім вже готове тісто рівномірно розподіляємо по формі, дно якої застилаємо пергаментом.
У розігріту духовку до 180 градусів, ставимо запікатися наш яблучний пиріг на 20 хвилин.
Якщо ви любите, то для начинки підійдуть навіть ягоди, будь-які фрукти або сухофрукти. Пам’ятайте, якщо ви вирішили приготувати пиріг з ягодами, то перед додаванням їх до тісту, змішайте їх з крохмалем. Зверху пиріг присипаємо цукровою пудрою. Якщо ви любите корицю, то можна перемішати її з цукровою пудрою.
Це найсмачніша та найшвидша випічка для дорослих та діток до чаю.
Смачного!