Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Пропонуємо приготувати дуже смачну домашню тушонку! Для її приготування вам не знадобиться багато зусиль!

Пропонуємо приготувати дуже смачну домашню тушонку! Для її приготування вам не знадобиться багато зусиль!

Уляна Кіт
5 Серпня, 20205 Серпня, 2020 Коментарі Вимкнено до Пропонуємо приготувати дуже смачну домашню тушонку! Для її приготування вам не знадобиться багато зусиль!

Пропонуємо приготувати дуже смачну домашню тушонку. Для її приготування вам не знадобиться досить багато зусиль та спеціальних закупівель обладнання. Рецепт не є складним, а смак страви вам дуже сподобається. Рецепт розрахований на 1 л банку.

Для приготування вам знадобиться:

  • Свинина – 1 кг.;
  • Сало – 500 гр.;
  • Сіль кухонна – 1 столова ложка;
  • Лист лавровий – 2 шт.;
  • Перець чорний, горошком – 5 шт.;
  • Перець чорний, мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Промийте під проточною водою м’ясо та висушіть його за допомогою паперового рушника.
  2. З м’яса повирізайте шкірку, жилки. Наріжте невеликими шматочками.
  3. Покладіть м’ясо у невелику каструльку, додайте сіль та перець. Все ретельно перемішайте. Закрийте м’ясо кришкою та залишіть маринуватися протягом години.
  4. Візьміть скляну банку та простерилізуйте її.
  5. На дно банки покладіть лавровий лист, перець та дуже щільно складіть м’ясо. М’ясо накладайте так, щоб залишилось 3 см вільного місця.
  6. Візьміть деко, налийте туди трохи води. Туди поставте банки з тушонкою, накрийте їх металевими кришками, але не забудьте прибрати гумки.
  7. Поставте деко в холодну духову шафу.
  8. Увімкніть шафу на 250 градусів. Як тільки тушонка почне кипіти, зменшіть температуру до 150 градусів. Тушкуйте м’ясо протягом 3 годин.
  9. Наріжте сало невеликими кубиками, покладіть на пательню та витопіть з нього жир.
  10. Через 3 години залийте тушонку цим жиром.
  11. Вставте гумки у кришки та закатайте банки. Після переверніть їх до гори дном. Накрийте їх рушником та поставте охолоджуватись.
  12. Термін зберігання такої тушонки – 6 місяців в холодильній камері.

Приємного апетиту!

Джерело

Навігація записів

“Українці заслуговують на гідну оплату!” В Україні пропонують підняти зарплату бюджетникам!
Сирники на сніданок! Ніколи не “розповзаються” і завжди дуже смачні!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes