Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Подруга навчила мене готувати буряк для салату за 5 хвилин!

Подруга навчила мене готувати буряк для салату за 5 хвилин!

Уляна Кіт
4 Листопада, 20204 Листопада, 2020 Коментарі Вимкнено до Подруга навчила мене готувати буряк для салату за 5 хвилин!

Буряк готується дуже довго, але час його приготування можна скоротити, якщо скористатися одним Лайфхаком.

Найпростішим і швидким способом термічної обробки буряка є використання сучасного приладу – мікрохвильової печі. У ній коренеплоди готуються за лічені хвилини без зайвої мороки і без будь-яких зусиль.

Для приготування знадобляться сам буряк, щільний харчовий поліетиленовий пакет, ємність для мікрохвильової печі і ніж. Спочатку коренеплід очищається від шкірки і нарізають на шматочки будь-якої форми і будь-яких розмірів. Потім скибочки поміщаються одним шаром в пакет і заливаються 20-30 мілілітрів води.

Целофан нещільно зав’язується і укладається в ємність для мікрохвильовки. Потужність встановіть 900 Ватт, поставте тарілку з буряком в пакеті всередину, зазначте час на п’ять хвилин. Все, буряк повністю готовий: він м’який і дуже смачний.

А якщо вам потрібні цілі коренеплоди (наприклад, для подальшого нарізування соломкою або натирання на тертці), то використовуйте трохи інший спосіб, схожий на перший. Цілий неочищений буряк помістіть в пакет, щільно його зав’яжіть і зубочисткою зробіть кілька отворів.

Покладіть пакет з буряком в призначену для мікрохвильової печі ємність, поставте тарілку всередину приладу і починайте приготування. Оптимальна потужність – від 700 до 900 Ватт. Час приготування залежить від розмірів буряків. Наприклад, коренеплід масою 500 грамів буде готуватися п’ять хвилин, а 700 грамів краще тримати в мікрохвильовці не менш 7 хвилин. Середня тривалість – 1 хвилина на 100 г.

Обов’язково випробуйте цей найпростіший спосіб і поділіться радою з іншими!

Джерело

Навігація записів

Ми знайшли найпростіший і ефективний метод очищення духовки! До блиску!
Просто змішайте натерту картоплю з часником і сиром, а потім відправте в духовку! Шалено смачно!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes