Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Побачила, що сестра смажить полуницю – не повірила своїм очам! Тепер і сама так готую варення!

Побачила, що сестра смажить полуницю – не повірила своїм очам! Тепер і сама так готую варення!

Уляна Кіт
11 Липня, 202011 Липня, 2020 Коментарі Вимкнено до Побачила, що сестра смажить полуницю – не повірила своїм очам! Тепер і сама так готую варення!

Ще в минулому році дізналася про такий рецепт у сестри. Ягоди залишаються яскравими, цілими, не розвалюються + дуже смачний сироп, яким можна поливати млинці, оладки або морозиво. Готується варення незвично – на сковороді. Спочатку було дивно, але виявилося, що дуже зручно, особливо для заготівлі невеликої кількості баночок.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить приблизно 1 л 300 мл варення. Варення добре стоїть при кімнатній температурі.

Що потрібно:

  • 1 кг полуниці;
  • 1 кг цукру;
  • 30 мл води;
  • 1/3 ч.л. лимонної кислоти.

Приготування:

У полуниці відриваємо хвостики. Добре промиваємо водою. Якщо ягоди дрібні, залишаємо їх цілими. Велику полуницю розрізаємо навпіл.

У сковорідку наливаємо воду і ставимо на невеликий вогонь.

Викладаємо полуницю.

Коли вода закипить, починаємо обережно перемішувати ягоди дерев’яною лопаткою. Приблизно через 2-3 хвилини полуниця дасть сік.

Починаємо додавати цукор. Всипати потрібно в 3 прийоми. Насипаємо цукор, перемішуємо, знову підсипаємо і так далі поки не додамо весь.

Після цукру додаємо лимонну кислоту, перемішуємо. Ми залишаємо варення, при слабкому кипінні, варитися 10 хвилин.

Потім знімаємо з вогню.

Дерев’яною ложкою прибираємо піну.

Варення готове!

Розкладаємо його в заздалегідь простерилізовані баночки, закриваємо кип’яченими кришками, перевертаємо догори дном і залишаємо в такому вигляді до повного охолодження.

Готово!

Смачного!

Джерело

Навігація записів

Неперевершений салатик! І на закуску і до картопельки і так, коли хочеться чогось смачненького!
Неймовірно смачні курячі рулетики! М’яско виходить соковитим, ніжним та м’яким!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes