Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Підлива без м’яса: до макаронів, до рису і пюре

Підлива без м’яса: до макаронів, до рису і пюре

Уляна Кіт
12 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Підлива без м’яса: до макаронів, до рису і пюре

Думаю, всі погодяться, що другі страви набагато смачніше з підливою. Вона прекрасно підкреслює смак основної страви і відмінно доповнить будь-який гарнір. Тому сьогодні я вирішила поділитися з вами найпростішим рецептом томатної підливи без м’яса, яка готується буквально за 5 хвилин. Вона підійде для других страв, будь-яких гарнірів і котлет.

Інгредієнти

  • 2 ст.л. соняшникової олії
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 2 ст.л. пшеничного борошна
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • 500 мл. води
  • сіль, спеції, приправи, сушені трави
  • додайте трохи цукру для балансу смаку (буде ще смачніше)
  • 1 ст.л. сметани (не обов’язково, за бажанням)

Покроковий рецепт приготування

На сковорідку наливаємо 2 ст.л. соняшникової олії + 1 ст.л. вершкового масла.

Розтоплюємо на невеликому вогні (так, щоб вершкове масло не горіло).

Насипаємо 2 ст.л. пшеничного борошна.

Борошно трохи обсмажуємо і додаємо 1 ст.л. томатної пасти.

Потроху вливаємо 500 мл води, кожен раз добре перемішуючи до гладкості, щоб не було грудочок.

Додаємо сіль, спеції і сушені трави за смаком.

Я додала: сіль, копчену паприку, сухий кріп, чорний перець, сухий часник і гострий червоний перець.

Для балансу смаку можна додати трохи цукру (буде ще смачніше). Також додаємо лавровий лист.

Я ще в кінці приготування додаю 1 ст.л. сметани (це за бажанням, за смаком, не обов’язково, якщо не любите).

Підлива готова!

Ідеально до котлет і до будь-якого гарніру (для рису, гречки, будь-яких каш, для картопляного пюре, до макаронів і т.д. і т.п.). Смачного!

Джерело

Навігація записів

Сирний торт (чізкейк) з полуницею. Без випічки! Дуже просто та смачно
Домашній лимонад – 2 літри з 1 лимона. Простий рецепт

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes