Ніжна і дуже смачна скумбрія в томатній пасті. такої в магазині точно не придбаєш. Я її особливо в салатах люблю. Дуже смачно!
Складові:
- Скумбрія – 700 г;
- Томатна паста – 2 ст.л.;
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.;
- Вода – 250 мл;
- Олія – 1 ст.л.;
- Сіль за смаком;
- Перець – за смаком;
- Спеції для риби – на смак;
Процес приготування:
Для початку очистіть від всього зайвого і добре промийте рибу. Наріжте на невеликі стейки, посоліть, поперчіть (за смаком).
Розігрійте сковороду з олією, викладіть скумбрію.
Наріжте цибулю півкільцями і викладіть на рибку.
Розведіть у воді томатну пасту і залийте скумбрію, закрийте під кришкою і тушкуйте на помірному вогні близько 20 хвилин після закипання.
Смачна, скумбрія в томаті готова.
Смачного!