Яскрава, смачна і ну дуже ароматна закуска!
Це прекрасний вибір, який можна подавати на стіл на додаток до чогось, наприклад, до картоплі з м’ясом або як самостійну страву зі скибочкою хліба.
Тому сьогодні ми для вас підготували неймовірно смачний рецепт кабачкового лечо з часником.
Перелік необхідних інгредієнтів:
На 2 кг кабачків:
1 кг солодкого перцю;
15 зубчиків часнику;
1/2 стакана рослинної олії;
400 г томатної пасти;
5-6 горошин чорного перцю;
5-6 лаврового листя;
1/2 стакана 9%-го оцту;
2/3 стакана цукру;
1 cт. ложка солі.
Спосіб приготування
1. Кабачки потрібно очистити від шкірки та видалити все насіння. Після цього нарізати овоч соломкою. Перець потрібно також промити та видалити насіння. Нарізати овоч соломкою.
2. Нарізані кабачки і перець потрібно змішати в каструлі та додати сіль, цукор, рослинну олію, томатну пасту і трохи води (1-2 стакани). Помістити на вогонь і тушити протягом 40 хвилин. Коли овочі будуть готові додати часник, який ви пропустили через прес, чорний перець, лавровий лист і оцет.
3. Стерилізуємо банки та розміщаємо гаряче лечо в посудини. Закатуємо звичним способом.
Всім смачного!
Вам сподобався рецепт?