Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного кабачкового лечо з часником.
Перелік необхідних інгредієнтів:
На 2 кг кабачків:
- 1кг солодкого перцю;
- 15 зубчиків часнику;
- 1/2 стакана рослинної олії;
- 400гр. томатної пасти;
- 5-6 горошин чорного перцю;
- 5-6 лаврового листя;
- 1/2 стакана 9%-го оцту;
- 2/3 стакана цукру;
- 1cт. ложка солі.
Спосіб приготування
1. Кабачки чистимо від шкірки і насіння, нарізуємо кубиками. Солодкий перець миємо, видаляємо насіння, нарізуємо соломкою.
2. Сполучаємо в каструлі кабачки і перець. Додаємо сіль, цукор, рослинну олію, томатну пасту і трохи води (1-2 стакани). Тушимо 40 хвилин. В кінці варива додаємо подрібнений часник, чорний перець, лавровий лист і оцет.
3. Гаряче лeчo розфасовуємо в стерилізовані банки, закатумо.
Всім смачного!