Ця заправка, без перебільшення, дуже смачна.
Вона солодка, соковита і дуже ароматна.
Томату взимку до борщу ніколи не купую.
З однієї баночки виходить велика каструля борщу на всю родину.
Борщик виходить наваристий і дуже червоний.
Спробуйте цей рецепт, ви не пошкодуєте.
Складові:
- 3 кг буряка;
- 1 кг болгарського перчика;
- 1 кг моркви;
- 1 кг помідорів;
- 1 кг ріпчастої цибулі;
- 200 г цукру;
- 125 мл оцту столового;
- 200 г олії.
Приготування:
Спочатку наріжте цибульку невеличкими шматочками. Натріть буряк та моркву на великій тертці.
Помідорки наріжте дольками.
Перчик наріжте тоненькими смужками.
Всі овочі потрібно помістити у велику каструлю, додавши цукор, оцет та олію.
Все гарно перемішайте.
Поставте каструлю на невеличкий вогонь. Як тільки з’явиться сік, зробіть вогонь сильнішим і варіть протягом 25 хвилин.
Потім перекладіть заправку в стерилізовані банки і закрийте кришками.
Заправку завжди додаю в кінці приготування борщику. Він виходить дуже смачний.
Смачного!