Існує безліч варіантів приготування картоплі. І з нескінченної кількості рецептів половина – це способи приготування в духовці. Сьогодні ми знайшли для вас один з найсмачніших рецептів запеченої в духовці картоплі. Вона вийде максимально апетитною, соковитою, ароматною і хрусткою.
Для приготування печеної картоплі вам знадобиться мінімальний набір продуктів. До того ж, і часу ви витратите трохи. Спробуйте приготувати цю страву раз, і вам неодмінно захочеться повторити!
Необхідні інгредієнти:
Картопля велика – 6 шт.
Сир – 100 гр
Вершкове масло – 50 гр
Зелень – невеликий пучок
Чорний перець – за смаком
Сіль за смаком
Часник – 2-4 зубчики
Спосіб приготування:
Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності.
Сир натерти на дрібній тертці.
Зелень подрібнити.
Змішати вершкове масло з сиром і зеленню, за смаком додати сіль, чорний перець або інші спеції.
Перемішати до однорідності.
Картоплю розрізати навпіл, кожну половинку намазати ароматною сумішшю.
Випікати 10-15 хвилин при температурі 250 градусів до рум’яної скоринки.