Ніяких сковорідок і довгого стояння біля плити! Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.
Сьогодні ми розповімо про смачну, корисну і дієтичну страву.
Соковиті, духмяні брусочки з хрусткою скоринкою знахідка для тих, хто сидить на дієті . А за смаком – краще смажених.
Кабачки зі спеціями в духовці
СКЛАДОВІ
3-4 молодих кабачка
1 ч. л. паприки
3 зубчики часнику
1 ч. л. солі
1 ч. л. рослинного масла
50 г твердого сиру
ПРИГОТУВАННЯ
Кабачки наріж брусочками довжиною 5 см, посоли, додай рослинне масло.
В окремому посуді змішай рослинну олію, спеції, тертий сир і рубаний часник. Вмочи кабачки в цю паніровці і виклади на деко або решітку духовки.
Випікай кабачки в духовці, розігрітій до 200 градусів, 15-20 хвилин.
Подавай закуску гарячою з соусом із сметани або йогурту.
Смачного!