Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Медовик за 30 хвилин: ніхто навіть і не подумає, що це десерт “на швидку руку”

Медовик за 30 хвилин: ніхто навіть і не подумає, що це десерт “на швидку руку”

Уляна Кіт
9 Вересня, 20249 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Медовик за 30 хвилин: ніхто навіть і не подумає, що це десерт “на швидку руку”

Не завжди торт — це тривалий і важкий процес, а також бардак на кухні і сила-силенна грядной посуду. Цей рецепт тому прямий доказ.Представляємо вашій увазі рецепт відмінного медовика, який сподобається кожному члену вашої родини.

Такий швидкий в приготуванні і всіма улюблений тортик виручить кожну господиню, коли гості на порозі. Складається він з простих інгредієнтів, потрібна мінімальна кількість витраченого часу і зусиль. Це просто ідеально для тих, у кого завжди багато справ. Зберігайте рецептик, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 100 г цукрового піску
  • 100 г меду
  • щіпка солі
  • 75 г вершкового масла
  • 180 г борошна
  • 10 г розпушувача
  • 500 г сметани
  • 75 г цукрової пудри
  • 20 г ванільного цукру

Починаємо процес:

  1. Спочатку збиваємо яйця, сіль і цукровий пісок, використовуючи міксер.
  2. Після чого додаємо вершкове масло, попередньо розтоплене, і мед. Добре все знову перемішуємо до однорідності.
  3. Тепер об’єднуємо борошно і розпушувач. Перемішуємо і відправляємо до яєчної суміші. Міксером замішуємо тісто.
  4. Потім беремо форму для запікання і застилаємо її пергаментним папером. Розподіляємо рівномірно підготовлене тісто і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
  5. Тепер беремося за приготування крему. Для цього в окрему ємність відправляємо сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Перемішуємо все до однорідності.
  6. Після закінчення потрібного часу корж дістаємо з духовки і даємо йому охолонути. Після чого розрізаємо його на 4 однакові частини.
  7. Потім укладаємо один на одного, рясно змащуючи кожен підготовленим кремом. Боки і верх торта також покриваємо ним.
  8. Обрізки коржів подрібнюємо і присипаємо ними з усіх боків.
  9. Відправляємо медовик буквально на пів години в холодильник для просочення.

Приємного апетиту!

Джерело

Навігація записів

Салат ХРИЗАНТЕМА – першим зметуть зі столу
Солоні огірки натираю на тертці, додаю шпроти і отримую цікаві закусочні бутерброди

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes