Мариновані печериці в рази смачніші ніж у магазині. Все просто, але яка ж смакота!
Інгредієнти:
- 500 грам печериць;
- олія оливкова 40 мл;
- гвоздика 2 штучки;
- перець чорний 10 горошин;
- лавровий лист 2 штучки;
- цукор 1 ч. л.;
- оцет винний 4 столові ложки;
- сіль 1 ч. л;
- вода 120 мл;
- Часник 2 зубки;
Приготування:
Печериці миємо.
Відправляємо у киплячу воду всі наші інгредієнти, крім часнику і грибів.
Доводимо до кипіння, опускаємо гриби, варимо 5 хвилин, при постійному помішуванні.
Охолоджуємо, викладаємо в скляну тару разом з маринадом, перекладаючи часником.
Ставимо в холодильник на добу.
Грибочки готові!
Смачного!